top of page
422931814_377375644914553_7993476714700424463_n.jpg

Ontdek wie ik ben

Hallo! Mijn naam is Ann-Sophie Top en ik ben de persoon achter Hippocura.
 

Al van jongs af aan ben ik dol op dieren, vooral paarden. Ik ben opgegroeid met paarden en heb jarenlange ervaring in de paardensport. Als paardeneigenaar weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om uw paard de beste zorg te bieden en hoeveel tijd en inspanning dit vergt. Met Hippocura wil ik andere paardeneigenaren helpen om hun paarden de beste zorg te bieden.
 

Naast mijn werk bij Hippocura paardenoppas aan huis, werk ik ook bij Ruitersport Maddelin in Torhout. Hier heb ik de kans om mijn kennis en vaardigheden op het gebied van paardensport verder uit te breiden en te verbeteren.
 

In het weekend kunt u mij vinden als instructeur bij Ruiterschool Rodeberg, waar ik mijn passie voor paarden deel met jonge ruiters en amazones.
 

Mijn doel bij Hippocura is om een persoonlijke en professionele service te bieden die volledig is afgestemd op de behoeften van uw paard(en) en uw wensen als eigenaar. Ik vind open communicatie en transparantie erg belangrijk en werk nauw samen met mijn klanten om ervoor te zorgen dat hun paarden de beste zorg krijgen die er is.
 

Ik kijk ernaar uit om u en uw paarden te leren kennen en hen de beste zorg te bieden die er is!

bottom of page