top of page

PAARDENOPPAS

GROOMING

TRAINING

We begrijpen dat elk paard en elke eigenaar uniek is, daarom bieden we een persoonlijke aanpak die is afgestemd op uw individuele behoeften.

Paardenoppas:
Onze paardenoppasdienst is volledig op maat van de klant en de behoeften van hun paarden. Of u nu op vakantie gaat of gewoon een druk schema heeft, wij zorgen ervoor dat uw paarden worden verzorgd zoals u dat wenst. We zorgen voor alle basisbehoeften van uw paarden, zoals het mesten van de stal, het voederen van uw paard met de juiste voeding, het bieden van voldoende bewegingsvrijheid en het controleren van hun gezondheid. We bieden flexibele opties om aan uw individuele behoeften te voldoen.

 

Grooming:

Onze groomingdienst omvat alle aspecten van verzorging die uw paard nodig heeft om er op zijn best uit te zien en zich goed te voelen. Van het wassen en borstelen tot het invlechten en vlechten van de manen en staart, we zorgen ervoor dat uw paard er op zijn best uitziet. We werken met zorg en aandacht om ervoor te zorgen dat uw paard de beste verzorging krijgt die er is.

Training:

Onze trainingdienst is gericht op het verbeteren van de vaardigheden en prestaties van uw paard. We bieden verschillende trainingsopties, zoals longeren, rijlessen om ervoor te zorgen dat uw paard het beste uit zichzelf haalt. We zijn ervaren en gepassioneerd in ons werk en zorgen ervoor dat uw paard veilig en effectief wordt getraind.

Kortom, wij bieden een volledige verzorgings- en trainingsoplossing voor uw paard, aangepast aan uw individuele behoeften en wensen. Met onze expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat uw paard de best mogelijke zorg krijgt.

bottom of page